Tuesday, October 18, 2016

Masalah Rambut Gugur



Assalamualaikum..Salam Sejahtera semua pembaca blog kakak!

Ehehee..lama kakak tak bersiaran kat blog ni sebab kakak sibuk sana sini,rajin update kat fb & instagram je diknon!Ni harini ada kesempatan sikit boleh lah akak pos barang baik kat blog ni.Kan?Hihii..

Ni nak kabo kalau sis atau abang sado ada masalah keguguran rambut yang teruk,sis & abang boleh cuba " FERYAL MIRACLE REJUV"

Cerita dia haritu,adik kakak ada masalah keguguran rambut yang teruk akibat salah makan supplemen.Lepastu adik akak ni pun mintak tolong kakak carikan dia vitamin yang bagus boleh elakkan rambut dia ni terus gugur dengan banyak,takut jadi botak katanya!

So,kakak pun cubalah bagi dia FERYAL MIRACLE REJUV ni untuk dia try.Alhamdulillah,dah sebulan lebih macamtu dia dok spray-spray kat rambut dia,keguguran rambut tu makin lama makin kurang & tempat rambut yang hampir botak tu dah tumbuh balik rambut yang baru!ALHAMDULILLAH!

Kalau sis & abang sado nak baca lebih lanjut lagi ni kakak bagi info sikit kat bawah ye!kalau rajin boleh baca tau?heheh..

======================================================================

Feryal Miracle Rejuv merupakan produk kesihatan rambut yang
paling berkesan .Lebih 15000 pegguna sangat berpuas hati
menggunakan Feryal Miracle Rejuv.Di Proses Menggunakan
Teknologi Terkini Sehingga "LANGSUNG TIDAK BERMINYAK
& TIDAK MELEKIT".


Formulasi hebat ini telah diuji dan 100% BEBAS dari bahan
kimia yang merbahaya. Anda boleh rasakannya dengan
hanya SEKALI SPRAY sahaja!.
============
FUNGSI
============
 Membuang sel kulit mati atau kelemumur dan kudis.
 Membersihkan dan melindungi rambut dan kulit kepala anda.
 Mengawal peratusan keguguran rambut 
 Meningkatkan pertumbuhan & menumbuhkan rambut baru.
 Mencegah kelemumur.
 Mencegah keradangan folikel rambut.
 Menghilangkan stress dan kurangkan migrain.
 Membantu mengurangkan masalah uban rambut,
 Memberi bau yang segar pada rambut.
============
KELEBIHAN:
============
Lelaki dan perempuan boleh guna.
Halal & ada KMM No. (NOT140502941K).
Kesan dalam 1 minggu.
Boleh pakai solat.
1 botol 100ml tahan 80 hari.
Mudah dibawa bersama ke mana-mana saja.




HARGA 
RM 130

Nak diskaun terlajak jimat tak?boleh whatsapp kakak ye kat nombor 012-6617763.

Terima Kasih,Jumpa lagi! :)

No comments:

Post a Comment

About