Monday, August 29, 2016

Mascara Panjangkan Bulu Mata

Assalamualaikum,Salam Sejahtera..


Harini nak buat review,nak share dengan sis mascara kegemaran yang ezaii pakai hari-hari.Sejak pakai mascara Mixiu ni,dah tak pakai mascara lain dah sebab best sangat!Faktor utama ezaii suka pakai mascara ni mestilah sebab SENANG NAK CUCI.Basahkan muka,lepastu tarik-tarik terus tanggal!
.
Selain senang nak cuci,maskara ni jugak ada fiber tau!Apa tu??haaa...fiber tu fungsi dia untuk memanjangkan bulu mata!ala,kalau sis semua ada nampak Anzalna ada up video pakai maskara Mixiu ni,sapu 2,3 kali,bulu mata terus jadi panjang & lebat!Seronok kan?
.
Ok,Maskara ni kalau kena air confirm tanggal ke?
Ini kalau sis nak bersihkan maskara tu,sis boleh tarik je.Kalau tak,dia takkan tanggal pun sis.Mata pun tak jadi mata panda.Kadang tu maskara jenis lain susah nauu nak kasi bersih kan?siap kena pakai make-up remover lagik!bukan tu je,lepas cuci muka pun ada kesan hitam kat bawah mata.Aiyak!!hahahah!
.
So,kalau nak mudah,sis pakai jelah maskara Mixiu ni.Cepat pun cepat!Bukan susah pun nak cantik-cantik kan sis?apply maskara Mixiu ni 2,3 kali dah cantik!Bulu mata pun dah lebat,panjang & lentik!
.
Kalau malas mekap,sapu Mixiu fiber maskara pun dah cukup.Ni sapu 2x je sebab nak cepat.Dari jauh dah boleh nampak bulu mata.Hahaha!



Kalau sis berminat nak beli,sis boleh whatsapp ezaii kat nombor 012-6617763.
READY STOK.

Harga
RM35

instagram : @sincerely.ezaii

No comments:

Post a Comment

About