Tuesday, October 18, 2016

Gincu Best


Assalamualaikum,Salam Sejahtera semuaaaa!

Wah wah wah semangat gituu hapdet blog chuolls!Tengok gincu lah awaaa!Ahahaha merah hati membara gitu!

Sis suka tak kaler lipstik yang kakak pakai ni?Jauh terbang dari Korea tau!al maklum kakak peminat tegar korean drama so apa barang-barang mekap yang boleh nak cantik macam makwe-makwe korea sana kakak memang sambar tau awaaa!Bahaha feeling sangat!

Tapi,kalau barang tak best kakak pun tak mau promot!Sebab lipstick jenama BBIA ni terbukti best & sangat moist,tak keringkan bibir walaupun jenis MATTE sebab tu kakak suka & teruja nak promot kat sis biar sis pun cantik jugak macam makwe-makwe korea sana.Ewah!!

Sebenarnya kan sis,kakak rajin pomot lipstik ni kat fb kakak(Ezaii Marjuni)  atau instagram kakak (@ms.beautee). Ada lah jugak kakak post kat blog ni tapi tak kerap sangat.Rugi kalau sis tak cuba BBIA Lipstik ni sebab ada kawan-kawan kakak yang order tu kan,dia siap rekemen kat membe-membe opis lagi.Hihi suka gila kakak ni sebab ternyata lipstik kakak dapat tempat dalam hati kawan-kawan kakak. :)

Oklah kalau sis nak cuba BBIA lipstick ni kan,boleh terus whatsapp kakak ye kat nombor 
012-6617763 tau nanti kita sembang kant sana lagi.

Okbye jumpa lagi!Nah belanja gambar sat kat bawah!ehehe.. 






No comments:

Post a Comment

About