Tuesday, July 12, 2016

Petua Nak Kulit Bebas Jerawat

Petua nak kurangkan jerawat / muka bebas jerawat ;

1)Minum banyak air kosong
2)Jangan mekap / heavy mekap
3)Berhenti pakai krim muka
4)Rajin cuci muka

Memang menjadi!cuma kena tahan tang 'MUKA TAK BOLEH NAK MEKAP' tu jelah bila nak keluar.Lagi-lagi nak kena jumpa orang,kita mesti nak muka nampak perfect kan?Selain tu,kena pantang makan jugak apa yang korang tak boleh makan,kena kenal pasti.

Hanya orang yang pernah alami muka berjerawat je yang paham dia punya down tu macam mana..Tahap keyakinan kat diri tu level 0!(kiteww lee tuu wakakaka!) lepas ada anak,kulit sensitif betul.Seddih!

Cubalah petua kat atas tu,Semoga berjaya! 

*Terima kasih jugak kat skrub kopi yang banyak tolong hapuskan parut hitam bekas jerawat kat muka ni hiks!*

*sorryyy muka tak mekap*


Skrub kopi Ezaii ada jual.RM30 siap postage!boleh jenguk ig @sincerely.ezaii 


No comments:

Post a Comment

About