Tuesday, July 12, 2016

Doorgift


Assalamualaikum!

Semua masih dalam mood raya ke?mood open house pun dah mai kan?hujung-hujung minggu ada je jemputan open house tak kurang jugak ada yang sekali buat kenduri kahwin!Hiks,seronokk laaa pergi makan kat kenduri kendara ni,dapat lah makan nasi minyak!Hihi..

Ni nak bagitau,sekarang ada PROMOSI doorgift untuk bahulu pecah 8 tau!Harga siap kotak RM2.00 SAHAJA!

Promosi sampai bila?inshaAllah sepanjang bulan syawal ni.Jadi kalau adik,kakak,puan-puan nak plan buat sebarang majlis kenduri kahwin,majlis aqiqah cukur jambul atau majlis tunang ke lepastu tak tau nak bagi doorgift apa untuk kenduri,boleh lah bagi bahulu pecah 8 yang eksklusif siap kotak ni kannn..Hihi..Dijamin sedap,lembut & gebu!gituu!kalau majlis lambat lagi,boleh je book untuk harga promo ni sekarang.


*Selalu kalau bukan harga promosi,1 kotak RM2.50.


No comments:

Post a Comment

About