Friday, August 26, 2016

Honey Bee Venom Original

Rawat kulit dengan Honey Bee Venom.🐝


.

HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM made in korea
-This gel-based cream nih mengandungi:
.
1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
3) vitamin c- skin brilliance
4) collagen- untuk kulit yg anjal
5) hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems
.
Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? 🐝 
Sesuai sebagai krim pelembab  untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . Semua kandungan nye macam magik coktail  untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan  bersinar lepas pakai
.
Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar
.
5% Bee Venom kandungan nye yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran
.
Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba . 
Cuba baru tahu😜

RM 78 
(belum termasuk kos poslaju )

No comments:

Post a Comment

About