Wednesday, June 1, 2016

Skrub nak haluskan kulit badan & putih

Assalamualaikum  & Salam Sejahtera..


Jadi perempuan ni rumit sikit kan..dari hujung rambut sampai hujung kaki semua nak kena jaga!lepastu nak kena jaga mentainance kecantikan pulak kena keluar duit.Tak ada duit,tak boleh nak bercantik-cantik!Nak kulit badan halus mulus gebu gebas kena rajin pulak pergi spa buat lulur..

Kalau anak dara yang bujang-bujang lagi mungkin tak ada masaalah,tapi kalau mak-mak ni mana nak cari masa kan?kerja kat rumah pun tak siap-siap,sempat pulak nak pergi spa buat lulur badan ni..ishhh..

TAPI,kalau saya kata saya ada skrub badan yang terlajak best untuk kakak-kakak & adik-adik cuba,nak try tak?Hihi..Jimat masa,jimat tenaga!Buat lulur badan kat rumah je pun boleh tau!lagi best kalau KONSISTEN pakai,nanti kulit badan jadi putih & gebu gebas!Nak tak nak tak??

HAPPY BATH BODY SCRUB boleh selesaikan masalah kakak-kakak & adik -adik yang ;

1) Nak kulit badan bersih
2)Nak tanggalkan daki & sel kulit mati pada badan
3)Nak kulit badan halusss
4)Nak kulit badan lembut
5)Nak pergi spa,tapi kos mahal
6)Nak kulit badan cantik tapi nak saving cost heheh
6)Nak hilangkan gatal-gatal  pada badan
7)Nak kulit badan bau wangi (suami cium pun suka)
8)Nak PUTIH !












Harga biasa RM 32 

TAPI,

Saya nak bagi harga special untuk 1st time yang nak try happybath body scrub ni.Sekali cuba,mesti terus jatuh cinta!silap haribulan,terus nak jadi dropship pulak!ekekeke..

Ok,Kalau berminat nak beli boleh whatsapp saya terus 012-6617763.Saya akan bagi harga special thru whatsapp ye!

Add fb EZAII MARJUNI
Instagram @sincerely.ezaii

No comments:

Post a Comment

About