Monday, December 12, 2016

Sambut Baby Baru!

Hai!

Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

In case kalau ada mummies yang nak cari hadiah atau tak tau nak kasi hadiah apa untuk kawan-kawan yang baru dapat baby..HAH!boleh cuba kasi 'BABY CAKE' & 'BABY FLOWER' bouquet ni tau!Nampak sikit lain dari yang lain..Wahh syoknye!




Eh eh sebenarnya kan idea gift macamni dah lama bermula.Saya sengaja up balik sebab kot-kot mummies tercari-cari gift apa nak bagi kan?hihi..

Next post,saya up pulak doorgift idea untuk cukur jambul /aqiqah.


yang atas ni saje je saya gubah-gubah jadi bunga tangan comei hasil dari stokin anak-anak saya yang dah tak digunakan lagi.Hiks!

Till then,jumpa lagi next entry.Bye!




Love,
Ezaii

No comments:

Post a Comment

About