Friday, August 26, 2016

BBIA Lipstick Borong


Awak suka pakai lipstick?Pernah nak cuba jenis matte tapi takut kering bibir?
.
Tak payah risau lagi,sekarang ada lipstcik BBIA khas dari Korea yang tak keringkan bibir walaupun tekstur lipstick ni jenis matte.
.
Ramai yang beli sekali,repeat order lagi warna lain.Diorang kata lipstick ni best!senang sapu,lepas makan pun lipstick tak hilang, dan paling penting kalau kita pakai lipstcik BBIA ni,automatik level keyakinan kita meningkat 200% !
.
Kalau awak tak percaya,meh saya share testimoni kat sini. 


Suka tak?Nak cuba tak?Seriuss best tak tipu!Kalau tipu saya boleh jamin wang awak dikembalikan 100%.Hiks!Awak boleh add facebook saya Ezaii Marjuni.
.

*BBIA lipstick saya open juga untuk borong.Boleh whatsapp 012-6617763

Harga biasa
RM20 
(belum termasuk pos)

No comments:

Post a Comment

About