TERMA & SYARAT

Terima kasih kerana berminat dengan produk & servis yang disediakan oleh Cenderahatilace.Anda diminta untuk membaca terma & syarat yang disediakan oleh pihak pengurusan kami dengan teliti bagi mengelakkan sebarang salah faham semasa/selepas proses tempahan.


1) Deposit 50 % dari jumlah bayaran hendaklah dijelaskan apabila client bersetuju untuk confirm &                   proceed order.Balance 50% pula hendaklah dijelaskan sebelum barang di pos.

2) Bagi tempahan last minute,bayaran penuh + kos penghantaran hendaklah dijelaskan.

3) Harga produk tidak termasuk KOS PENGHANTARAN POSLAJU (kecuali jika ada promosi                 tertentu sahaja)

4) Bagi mereka yang cancel(dengan apa jua sebab) order semasa proses pembuatan/1week sebelum             event,Deposit TIDAK AKAN     DIKEMBALIKAN

5) Kami tidak menyediakan servis penghantaran terus ke tempat anda,tetapi jika ada request untuk berbuat       demikian,caj penghantaran akan dikenakan mengikut lokasi tempat anda.

6) Semua contoh (yang berkaitan printing) kami akan email terlebih dahulu kepada client,dan hanya print       out hasil kerja tersebut selepas persetujuan dari client.Warna yang ditunjukkan pada screen mungkin             berbeza sedikit bergantung pada 'monitor's resolution komputer anda.
    Kami tidak akan bertanggungjawab jika ada sebarang kesalahan pada printing apabila client telah selamat     menerima produk tersebut kerana anda telah pun bersetuju dengan design yang kami emailkan pada anda     sebelum itu.Sebarang info/masalah/pertanyaan lain boleh email ke cenderahatilace@gmail.com


No comments:

Post a Comment