Monday, February 13, 2017

Honey Bee Venom

Assalamualaikum..Salam Sejahtera!

Harini nak kasi tips paling simple yang uolls wajib tahu pasal jerawat!
Ok ni yang ezaii selalu perasan lah..

Kenal pasti apa yg boleh buat jerawat naik.
Kalau sebab pemakanan,kenalah berpantang.
Kalau sebab skincare/mekap,tinggalkan jangan pakai lagi dah.

Sekarang ezaii memang pakai skincare yang natural & organik je.Selain selamat,ezaii yakin dengan kesannya pada kulit ezaii dan kalau nak tahu,ezaii sekarang ni pakai set Honey Bee Venom dari Korea ,terbaikk baq hang!Ni ezaii cerita sikit pasal pencuci muka dia ye?




HONEY BEE CLEANSER
Honey Bee Venom melicinkan kulit muka, menambah keserian dan daya tahan kulit serta membekalkan kelembapan. Bahan Hyaluronic Acid di dalamnya meningkatkan kadar collagen dan kelembapan supaya kulit lebih lembut, anjal dan ringan. Ia turut membantu meredakan jerawat.
.
KELEBIHAN FACIAL BEE VENOM 

1. Meremajakan, melembabkan kulit yang kusam dan kurang bermaya
2. Membekalkan nutrisi yang baik untuk kulit kerana mengandungi vitamin dan kolagen.
3. Menjadikan kulit lebih anjal, licin, berseri kulit dan lembap sepanjang hari.

So kalau ada yang berminat nak beli Facial Honey Bee Venom ni boleh whatsapp ezaii ye?Yang nak join dropship produk kecantikan pun boleh je contact ezaii nanti kita sembang kat wasap.Best tau jual produk kecantikan ni,sebab dekat dengan jiwa orang perempuan suka yang cantik.cantik.Ehehehehee.;)


No comments:

Post a Comment

About